Logo
210 9732140 210 9732140
Αρχική Π. Απορρήτου Προφίλ Τρόποι πληρωμής Επικοινωνία

Πολιτική Απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του service-eshop.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το service-eshop.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του service-eshop.gr. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται: Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα service-eshop.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη ) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία. Πληροφορίες που αφορούν σε αγορά : Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax. Δεδομένα παραστατικού Στην περίπτωση που κόψετε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, ΑΦΜ, και διεύθυνση της έδρας της. Σύνδεσμοι Το service-eshop.gr περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το service-eshop.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν. IP Διευθύνσεις H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο service-eshop.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών. Cookies Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το service-eshop.gr χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων Το service-eshop.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το service-eshop.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του. Το service-eshop.gr είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του. Κατά την επίσκεψή στις σελίδες του service-eshop.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή και υπηρεσίες, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του service-eshop.gr , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Η ιστοσελίδα service-eshop.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του service-eshop.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα service-eshop.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, την ΕΕΤΤ, ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

GC-42T-WH
GOLF Καλώδιο USB 2.0 σε Type-C, Speed QC 5A, 1m, White
GOLF Καλώδιο USB 2.0 σε Type-C...
6,90 €     4,96
PTR-0065
POWERTECH Καλώδιο USB σε Micro USB game 90 PTR-0065 copper, 1m, μαύρο
POWERTECH Καλώδιο USB σε Micro...
5,50 €     3,96
PTR-0060
POWERTECH Καλώδιο USB σε Type C eco PTR-0060 copper, 1m , μαύρο
POWERTECH Καλώδιο USB σε Type ...
4,00 €     2,88
PTR-0061
POWERTECH Καλώδιο USB σε Type C eco PTR-0060 copper, 1m , λευκό
POWERTECH Καλώδιο USB σε Type ...
4,00 €     2,88
PTR-0063
POWERTECH Καλώδιο USB σε Lightning dual ele PTR-0063 copper, 1m, μαύρο
POWERTECH Καλώδιο USB σε Light...
6,90 €     4,96
GC-59M-1-BK
Καλώδιο USB  Micro, 1m, μαύρο
Καλώδιο USB Micro, 1m, μαύρο
4,50 €     3,24
PTR-0057
POWERTECH Καλώδιο USB σε Micro USB eco PTR-0057 copper, 1m , λευκό
POWERTECH Καλώδιο USB σε Micro...
4,00 €     2,88
GC-27I
GOLF Καλώδιο Diamond USB 2.4A M σε iPhone 8pin
GOLF Καλώδιο Diamond USB 2.4A ...
3,00 €     2,16
PTR-0020
POWERTECH Καλώδιο USB σε Lightning flex alu PTR-0020, copper, 1m, μαύρο
POWERTECH Καλώδιο USB σε Light...
4,90 €     3,52
GC-03M-WH
GOLF Καλώδιο USB σε Micro, Flat, 1m, White
GOLF Καλώδιο USB σε Micro, Fla...
4,90 €     3,52
-0065
POWERTECH Καλώδιο USB σε Micro USB game 90 PTR-0065 copper, 1m, μαύρο
POWERTECH Καλώδιο USB σε Micro...
5,50 €     3,96
PTR-0056
POWERTECH Καλώδιο USB σε Micro USB eco PTR-0056 copper, 1m , μαύρο
POWERTECH Καλώδιο USB σε Micro...
4,00 €     2,88
Προτεινόμενο Προϊόν
Καλώδιο Lightning to USB 1m - Apple MD818ZM/A
Καλώδιο Lightning to USB 1m - ...
0,00 €     19,90
Ωράριο: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-16:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-15:00 και 17:30-21:00 Σάββατο 10:00-15:00
© service-eshop 2020 | web hosting and developing by Aspx.gr